Vintermeny 2024
Vi skräddarsyr ett förslag baserat på den typ av upplevelse som önskas.
Förrätter - 195:-/p
Svampconsommé
med fårtickapannacotta, svampsallad och vinäpplen.
Nässelråraka
med löjrom, syrad Västeråsgurka, dillfröcremefraiche och rödlöksgelé.
Gösterrin
med hummer, forellrom, mandelpotatiscreme och champagnevinegrette.
Hallon & Lakritsgravat rådjur
med granskottsfärskost.
Varmrätter - 295:-/p
Ankbröst
med parmesan och apelsinrisotto.
Biff
med bakad beta, chevré, valnöt, honung, chili och dijonsenapsås.
Varmrätter - 395:-/p
Gös
med picklade rotfrukter, vitvinsås och mandelpotatispuré.
Hjort
med kantarellsås, slånbär och potatisbakelse.
Dessert - 155:-/p
Krusbärspaj
med kardemumma och vaniljsås.
Limoncellomousse
med mörk choklad, smultron och melon i mördeg, citronkrassesallad med jordgubbar.
Rostad sötmandelblondie
med salt/syrlig kolasås och vaniljglass.
Låt oss på Solskinet leverera din mat
Allting kommer upplagt och klart. Vi levererar gratis till Västerås, Köping & Eskilstuna med omnejd.
Ring (070- 630 670 1), maila (lotta@solskinet.se) eller skriv i formuläret nedan, om du har några funderingar.
Gör en bokningsförfrågan
Kontaktinfo
Sylta 11, Västerås
Telefon: 070 630 670 1
E-postadress: lotta@solskinet.se
TELEFONTIDER:
MÅN- FRE: 08:00 – 17:00