Bröllopsmeny
Vi skräddarsyr ett förslag baserat på den typ av upplevelse som önskas. Vi ser till att er stora dag blir riktigt lyckad och minnesvärt för er alla.
Kockar under hela middagen ingår.
Förrätter - 155:-/p
Svampsoppa
Serveras med rökt palsternacksmousse och baconcrisp.
Rödbetsråraka
Serveras med getost, honung, chili, valnötsmousse och korianderpärlor.
3 x svenska smaker
Gubbröra, gravlaxtartar, renstek med pepparrot.
Förrätter - 195:-/p
Gurksoppa
Serveras med med skaldjursallad och hummerglass.
Skaldjurscoctail
Serveras med sellrimousse, avocado, bakad tomat och saffranshalloumi.
Skagenbakelse
med vit choklad och dill.
Sommarsallad
Serveras med pilgrimsmussla, löjrom, svamp, vaktelägg, chabliskum, örter, blommor.
Silltallrik med gubbröra i snapsglas
2 sorter sill, löjromsgravad strömming, gräddfil, lök, knäcke, Västerbottenost och färskpotatis.
Varmrökt lax från Borgåsundsfiskarn
Serveras med pepparrot och Västerbottenostcreme.
Abborre
Serveras med brynt lökmarmelad, jordärtsskocka och bacon.
Varmrätter - 295:-/p
Kräftspäckad sej
Serveras med körvelsås, ugnsbakade grönsaker och prästostpaj.
Nattbakad högrev
Serveras med dragonsås, potatissallad med bacon, västerbottenost, ruccola, örter och blommor.
Viltwallenbergare
Serveras med krispig bönsallad, brynt smör och potatispuré.
Varmrätter - 395:-/p
Pärlhöna
Serveras med mangosalsa, sellericreme med tryffel, ugnsbakade rotfrukter med sötpotatisstrips.
Fransyska
Serveras med rotfruktsbearnaise, sommargrönt, varm rotfruktsallad.
Lamm
Serveras med salviaskysås, dragoncreme fraiche, bakad selleri, parmaskinkschips och sötpotatishasselbackspotatis.
Hjort
Serveras med kantarellbrûllé , kakao och chiliskysås samt timjanpotaisbakelse.
Glacerad rapsgris
Serveras med äppelcidersky, sallad på äpplen, svamp, och salladslök samt en potatispuré med bacon och gräslök
Grillad entrecôte
Serveras med Solskinets örtpestosmör, grön sparrissallad, palsternackssky, och klyftpotatis.
Varmrätter - 495:-/p
Ugnstekt gös
Serveras med krassesmörsås, saltbakade betor, picklade Västeråsgurka och mandelpotatispuré med svart tryffel.
Svensk ekologisk oxfilé
Serveras med palsternackscreme, portvinssås, rostad lökmarmelad, potatis och mandelkrokett.
Dessert - 155:-/p
3 mellasvenska ostar
Serveras med lakritsmarmelad, mörk
chokladmarmelad, körsbärsmarmelad och kex.
Lingonpäron
Serveras med enbärsmousse, kolasås och kaksmulor.
Timjanglass
Serveras med ljummen chokladkladdis och färska bär.
Lakrits och päronparfait
Serveras med hallonsås och vaniljdröm.
Marsipanglass
Serveras med jordgubbsås, gräddig vaniljcreme och mandelflarn.
Tårta - 90:-/p
inkl. kaffe/the. Valfria smaker och färger.
Låt oss på Solskinet leverera din mat
Allting kommer upplagt och klart. Vi levererar gratis till Västerås, Köping & Eskilstuna med omnejd.
Ring (070- 630 670 1), maila (lotta@solskinet.se) eller skriv i formuläret nedan, om du har några funderingar.
Gör en bokningsförfrågan
Kontaktinfo
Sylta 11, Västerås
Telefon: 070 630 670 1
E-postadress: lotta@solskinet.se
TELEFONTIDER:
MÅN- FRE: 08:00 – 17:00